Magyarország vezető cégalapítási, cégeljárási portálja
2019-ben is cégalapítás és székhelyszolgáltatás, kft alapítás Budapest, Újlengyel akciók...

hotline telefon a cégalapítás és székhelyszolgáltatás ügyfélszolgálathoz.
 
06 (1) 235 0566
  06 (30) 386 2070

Ügyfélfogadás:

H-Cs: 8.30 - 17.00
P: 8.30 16.00 
 
1027 Budapest,
Bem rakpart 50. I/1.
Margit híd budai hídfő
központi iroda, cégiroda

további irodáink:

1063 Budapest,
Szinyei Merse u. 10.
székhelyszolgáltatás
 
1027 Budapest,
Bem József  u. 6.
székhelyszolgáltatás
 
az irodák ügyfélfogadása:
H-Cs: 8.00 - 16.30
P: 8.00 15.30

2724 Újlengyel,
Petőfi Sándor u. 48.
székhelyszolgáltatás
 
az iroda ügyfélfogadása:
H-Cs: 9.00 - 17.30
P: 9.00 16.30

1173 Budapest,
Pesti út 237.
könyvelés

1055 Budapest,
Kossuth Lajos tér 18.
profi pályázatírás
Székhelyszolgáltatás szerződéskötés bármely  ügyvéd előtt,  az ország több ezer pontján.
 
    
Számíthat ránk mindenhol.


Cégünk pénzügyileg stabil vállalkozás az Európában piacvezető Bisnode cégminősítő szerint is. Megkaptuk tőlük az AA-s minősítést, melyre a magyar vállalatok 1.75%-a jogosult...


  
Cégalapítás menete 2019-ben
 
- Kapcsolatfelvétel telefonon, időpont egyeztetés

- Adatlap küldés ügyfélnek, szövegszerkesztővel történő kitöltés, visszaküldés   e-mail címünkre

- Személyes megjelenés, konzultáció

- Iratok aláírása

- Cégbíróságra történő beadás

- Cégbírósági bejegyzés

- Végzés kézbesítése, telefonos értesítés

- Banknak e-akta küldése

 

 

Társaságok iratmintái
 
  Egyszemélyes kft alapító okirat
  Kft társasági szerződés
  Bt társasági szerződés
  Egyszemélyes zrt alapító okirat
  Zrt alapszabály


Könyvelés ingyen céggel 2018-ban is

Konzultájon könyvelővel, cégalapítása ingyenes, ha könyvelőt rajtunk keresztül választ 2018-ban.

Soha ne írjon alá hűséghyilatkozatot se könyveléssel sem szélhelyszolgáltatással kapcsolatban


 

Könyvelés és számvitel, budapesti könyvelő iroda, könyvelés cégek részére. Irodánk képzett mérlegképes könyvelői nagy szakmai tapasztalattal készítik a könyvvezetést, könyvelést. Minden könyvelő képesített, munkáik garanciálisak.

Kisadózó vállalkozások tételes adójának dilemmája
2012.12.14 19:40:00  

Már csak egy hétig lehet bejelentkezni „kisadózónak”. Nincs sok idő végiggondolni, és eldönteni, hogy valóban megéri-e, a kedvezőnek tűnő, egyszerű megoldásokat kínáló új adózási formát választani. Tevékenységtől függetlenül minden vállalkozásnak megéri? Összességében a jövő évben tényleg kevesebb problémája, fizetendő adója lesz egy „KATA”-t választó vállalkozásnak? Cikkünk az idén ősz végén elfogadott új adózási forma előnyeit, hátrányait próbálja meg nagyító alá venni.

 


Korhatár alatti nyugdíjasok foglalkoztatása 2012
2012.01.1 23:15:44  

2012-től az öregségi korhatár alatti nyugdíjasok nem vehetik igénybe a kiegészítő tevékenységet folytató vállalkozókra vonatkozó járulékkedvezményt.

Ez hatalmas költségnövekedést jelent. A legjobb megoldás erre, ha visszaadják egyéni vállalkozói státuszukat, és társaság vállalkozóként próbálnak „szerencsét” – a megtakarítás számottevő.

A  Parlament által elfogadott jogszabály (társadalombiztosítási járulékről sz. tv) szerint kiegészítő tevékenységet folytatónak minősül az az egyéni vállalkozó, vagy társas vállalkozó, aki a tevékenységét saját jogú nyugdíjasként folytatja, és az az öregségi nyugdíjas, aki betöltötte a rá irányadó öregségi korhatárt. Idáig ebbe a körbe tartoztak azok is, akik korkedvezményes, korengedményes nyugdíjban részesültek, előnyugdíjat, bányásznyugdíjat vagy a rendvédelmi szervekre vonatkozó szolgálati nyugdíjban részesültek.

Az új szabályok szerint (a korhatár előtti nyugdíjak megszüntetéséről, a korhatár előtti ellátásról és a szolgálati járandóságról szóló törvény) módosította a saját jogú nyugdíjas formakörét.

Ennek gyakorlati jelentősége a járulékfizetésben rejlik. A kiegészítő tevékenységet folytató személy után havonta a jövedelmétől függetlenül fix összegű egészségügyi szolgáltatási járulékot kellett fizetni. Ez ugyan nőtt 2012-re, de még mindig csak 6390 forintra emelkedik. Mindezek mellett az egyéni vállalkozóknak kivét vagy az átalányadó alapját képező jövedelem, EVA-soknál a jogszabály szerinti adóalap 10 %-ának megfelelő nyugdíjjárulékot kell fizetniük. Ez a szabály az irányadó a személyes közreműködésért kapott jövedelemre is.

A módosult jogszabály miatt a korhatár alatti ellátásban részesülő egyéni vállalkozóknak

2012-től a minimálbér 112.5%-a után kell 27%-os szociális hozzájárulási adót (korábban: munkáltatói tb-járulék) fizetniük. Emellett a minimálbér 150 %-a után 8.5 % egészségbiztosítási és munkaerő-piaci járulékot, s a minimálbér 100 %-a után pedig további 10% nyugdíjjárulékot fizetniük.

Ezekre habként jön, hogy az egyéni vállalkozóknak nem is a hagyományos minimálbért, hanem a jóval magasabb garantált bérminimumot kell számítási alapként használniuk, mivel az egyéni vállalkozói igazolvány kiváltásához mindenképpen szakképesítésre van szükség.

Aki viszont középfokú végzettséget igénylő munkát végez, annak legalább a garantált bérminimumnak megfelelő összegű bért kell fizetnie. 2012.-től a garantált bérminimum 108.000 forintra emelkedett.


Átalakul a béren kívüli juttatások rendszere
2011.09.25 12:12:29  

2012-ben elvileg megnőne a béren kívüli juttatások rendszerének jelentősége, hisz pl. az adójóváírás megszüntetése révén a munkavállalók jövőre számítások szerint 60-90 milliárd forinttal kevesebb nettó munkabért visznek haza. Ehhez képest első ránézésre szigorodik, illetve halványabbak lesznek jövőre a lehetőségek ami a béren kívüli juttatásokat illeti.


© 2010-2019. Minden jog fenntartva.  Gross Cégcsoport  1027 Budapest, Bem rakpart 50. I/1.   


Könyvelő iroda, könyvelés az oldal fő profilja, könyvelés cégeknek garanciával.

Főbb kifejezéseink: könyvelés ingyen céggel, konyveles, könyvezetés, cégek könyvelése, kft könyvelése, bérszámfejtés, adóbevallások készítése, cégalapítás, könyvelés, könyvelés menete, könyvelési eljárások, könyvelés díja, kft cégalapítás mellett könyvelés, könyvelés betéti társaság, bt könyvelés, cégmódosítás, kft könyvelés, cégalapítás feltétele, kft alapítás feltétele cégalapításkor, székhelyszolgáltatás, cégalapításhoz könyvelés, cégadásvételek koordinálásával foglalkozik a weblap. Online cégalapításhoz könyvelés, elektronikus cégalapítás, cégalapítás interneten keresztül, cégalapítás székhellyel könyveléssel, kedvezményes cégalapítás könyvelés igénylésekor, ingyenes cégalapítás könyveléssel. Cégalapítás 12.900+ÁFA, Kft alapítás 12.900, Cégmódosítás 17.900 FT, illetve ingyen cégalapítás. könyveléshez a legjobbat, akár kedvezményes cégalapítás könyvelés rendelésénél, akár ingyen cégalapítás. MAGYARORSZÁG LEGLÁTOGATOTTABB CÉGELJÁRÁSI, CÉGALAPÍTÁSI OLDALA.  Könyvelés vagy székhely választása esetén INGYEN kft alapítás - CÉGALAPÍTÁS!cégalapítás    |   kft alapítás    |   cégmódosítás    |   székhelyszolgáltatás    |   könyvelés    |   ingyen cégalapítás