<
 Magyarország vezető cégalapítási, cégeljárási portálja, cégalapítás 2015, kft alapítás 2015
2019-ben is cégalapítás és székhelyszolgáltatás, kft alapítás Budapest, Újlengyel akciók...

hotline telefon a cégalapítás és székhelyszolgáltatás ügyfélszolgálathoz.
 
06 (1) 235 0566
  06 (30) 386 2070

Ügyfélfogadás:

H-Cs: 8.30 - 17.00
P: 8.30 16.00 
 
1027 Budapest,
Bem rakpart 50. I/1.
Margit híd budai hídfő
központi iroda, cégiroda

további irodáink:

1063 Budapest,
Szinyei Merse u. 10.
székhelyszolgáltatás
 
1027 Budapest,
Bem József  u. 6.
székhelyszolgáltatás
 
az irodák ügyfélfogadása:
H-Cs: 8.00 - 16.30
P: 8.00 15.30

2724 Újlengyel,
Petőfi Sándor u. 48.
székhelyszolgáltatás
 
az iroda ügyfélfogadása:
H-Cs: 8.00 - 16.30
P: 8.00 15.30

1055 Budapest,
Kossuth Lajos tér 18.
profi pályázatírás  


Cégünk pénzügyileg stabil vállalkozás az Európában piacvezető Bisnode cégminősítő szerint is. Megkaptuk tőlük az AA-s minősítést, melyre a magyar vállalatok 1.75%-a jogosult...


  
Cégalapítás menete 2020-ban
 
- Kapcsolatfelvétel telefonon, időpont egyeztetés

- Adatlap küldés ügyfélnek, szövegszerkesztővel történő kitöltés, visszaküldés   e-mail címünkre

- Személyes megjelenés, konzultáció

- Iratok aláírása

- Cégbíróságra történő beadás

- Cégbírósági bejegyzés

- Végzés kézbesítése, telefonos értesítés

- Banknak e-akta küldése

 

 

Társaságok iratmintái
 
  Egyszemélyes kft alapító okirat
  Kft társasági szerződés
  Bt társasági szerződés
  Egyszemélyes zrt alapító okirat
  Zrt alapszabály


100 millió feletti adótartozók székhelyszolgáltatást nyújtó cégekre bontva......
2013.11.10 17:04:12


Néhány hete megérkezett a régóta várt 100 millió feletti NAV-os adóslista, melyet több nagy internetes portál már felületesen közölt, kihagyva az esetleges következtetéseket. Szembetűnő, hogy ezen a listán mennyi székhelyszolgáltatást nyújtó cég székhelycíme alatt futó vállalkozás található. Korábban már közreadtuk a nagy adótartozók székhelyszolgáltatókra lebontott listáját, most is ezt tesszük, a végeredmény megdöbbentő.

Az elemzés előtt, íme az aktuális székhelyszolgáltatók címeire lebontott nagy adóslista, a legnagyobb székhelyszolgáltatást végző három cég esetén a korábbi lista eredményeit is leközöljük piros színnel és halvány sárga színnel, a friss adatokat a kék oszlop szemlélteti:

székhelyszolgáltatást nyújtó cégek és legnagyobb adótartozók száma - forrás: NAV

A grafikonról leolvasható, hogy a Gross székhelyszolgáltatás  NAV-renoméja a legjobb, a legfrissebb adatok szerint csupán két adózó lépte túl a 100 milliós határt. Ehhez kísérő információként hozzá kell tenni, hogy a Gross Irodaház Kft. a székhelyszolgáltatási szerződések megkötésének darabszámában a második helyen áll Magyarországon, így még jobban kidomborodnak a különbségek, és nem arról van szó, hogy azért ilyen alacsony a nagy adótartozók száma, mert az általunk nyújtott székhelyszolgáltatás nem vonz senkit.

A negatív listát a Céghmester és a Logosz székhelyszolgáltatása vezeti. Ezen két cég esetében külön színnel jelöltük az előző 100 millió feletti adóslista adatait is. A Logosz (Stúdió, Elegant, - millió cég) esetében a növekedés a legerősebb, ők 46 %-al több 100 millió feletti adótartozót tartanak székhelyeiken, mint néhány hónappal korábban, ez a növekedés a Céghmesternél 15 %-os, a még ezt is megelőző időszakhoz képest a Logosz 133 %-os (!!!!!), a Céghmester pedig 100 %-os  növekedést produkált. A Gross székhelyszolgáltatás esetében ez a szám negatív, korábban öt ilyen 100 millió feletti 180 napos adótartozó volt megtalálható, melyből lett három, majd kettő, mi vagyunk az egyedüliek, akiknél ez az együttható csökkent, miközben a megkötött szerződéseink a piacon a legnagyobb mértékben növekedtek.

A Gross Irodaház Kft-nél figyelünk arra, hogy a velünk szerződött cégek a lehető legnagyobb biztonságban legyenek, figyelünk arra, hogy székhelyszolgáltatásunk megfeleljen maximálisan a jogszabályok elvárásainak, szoktuk mondani: „még tanúként sem szeretnénk bemenni egy hivatalba sem” – még a gyanú árnyékát is el akarjuk hessegetni pozitív, NAV-konform hozzáállásunkkal. Igenis lehet tisztességesen székhelyszolgáltatást üzemeltetni, igenis lehet kontrollálni a szerződő cégeket, nálunk az első számú szempont – és ezt sokadszorra hangsúlyozzuk – a biztonság, a velünk szerződött cégek biztonsága. Milyen biztonságban vannak azok a cégek, akik olyan székhelyszolgáltatóval kötnek szerződést, mint a Logosz, aholis a 100 millió feletti adótartozók növekedése 133 %-os, ahol az első rendű szempont a minél több szerződéskötés, függetlenül attól, hogy az illető akarja-e fantomizálni a cégét vagy sem, a zavarosban viszi a cégét, esetlegesen adót csal vagy sem. Nyilván 100 millió feletti adótartozás esetében, ha egy székhelyszolgáltatóhoz viszik a céget, miközben cégátvétellel "átadják" azt egy befektető "üzletembernek", a NAV és rendőrség a legtöbb esetben eljárást indít, vagy fog indítani.

megbízható székhelyszolgáltatás a Gross Irodaház Kft-től, nem mindegy kikkel van egy helyen cége székhelye!

A Gross Irodaház Kft. nem köt kritikus, magas kockázatú ügyfelekkel szerződést, ezért minden velünk szerződő ügyfél nyugodtan alhat. Azok a cégek, akik olyan székhelyet nyújtó cégekkel szerződnek, amelyek néhány hónap alatt megduplázzák a  számillió forint feletti adótartozói szerződésállományukat nincsenek biztonságban, hisz a tömeges 100 millió forint feletti adótartozói szerződéskötés szúrja a NAV szemét, eddig majd' minden ilyen esetben előbb vagy utóbb büntetőeljárás indult, és elmarasztaló ítélettel a büntetőbíróság jogerősen kimondta ezen ügyletek jogszerűtlen voltát, a rosszhiszeműséget, a szerződést kötő feleket pedig elítélve hozzácsapva esetlegesen az ellenjegyző ügyvédet, aki futószalagon végezte ezt a tevékenységet.

A rosszhiszeműség-jóhiszeműség bináris kérdésére a pozitív NAV-kompatibilis választ a Gross Irodaház már kezdettől fogva alkalmazza, lehet szűrni, innéttől fogva egyetlen olyan székhelyszolgáltatást nyújtó cég sem hivatkozhat arra, hogy jóhiszeműen járt el a szerződéskötéskor, ahol akár 100 %-ot meghaladóan emelkedik a nagy adótartozók száma, akkor amikor máshol, körültekintően eljárva furcsamód csökken ezen ügyfelek száma.

Nem kifogásokat kell gyártani, és sokszor bűnözőkkel együttműködni néhány tízezer forintért, eladva ezzel a többi ügyfelünk NAV-renoméját, mint Júdás Krisztust.  Nézzük meg a számokat, amelyek a NAV asztalán önmagukért beszélnek.

A végére pedig érdekességként: átlagosan a 100 millió feletti adótartozók esetében 200 milliós adótartozással számolva (a konkrét adótartozás összege nem publikus, ezért becslünk) - a Logosz 14 milliárd forint adótartozással rendelkező nagy adótartozót fogadott be, a Céghmester pedig 16.4 milliárdot, néhány hónap alatt a Logosz 4.4 milliárddal növelte, a Céghmester pedig 2.2 milliárddal. Mindezt tették néhány tízezer forintért. Ez eredmény és növekedés a javából.

"Gross székhelyszolgáltatás - biztonságban, jogszerűségben az élen".  

 

>>> SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁS MEGRENDELÉSE >>>

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


 


© 2010-2015. Minden jog fenntartva.  Gross Cégcsoport   e-mail: info@topcegalapitas.hu

Oldal tartalma: CÉGALAPÍTÁS 2015, kft alapítás, kft alapítása 2015, cegalapitas, bt alapítás, cégmódosítás, kft alapítás feltétele cégalapításkor, székhelyszolgáltatás Budapest, székhelyszolgálat Budapest, cégadásvételek koordinálásával foglalkozik a weblap. Cégalapítás székhellyel, székhelyszolgálat,ingyenes cégalapítás. Cégalapítás 12.900+ÁFA, Kft alapítás 12.900, Cégmódosítás 17.900 FT, illetve ingyen cégalapítás. MAGYARORSZÁG LEGLÁTOGATOTTABB CÉGELJÁRÁSI, CÉGALAPÍTÁSI OLDALA. Könyvelés vagy székhely választása esetén INGYEN CÉGALAPÍTÁS!