<
 Magyarország vezető cégalapítási, cégeljárási portálja, cégalapítás 2015, kft alapítás 2015
2019-ben is cégalapítás és székhelyszolgáltatás, kft alapítás Budapest, Újlengyel akciók...

hotline telefon a cégalapítás és székhelyszolgáltatás ügyfélszolgálathoz.
 
06 (1) 235 0566
  06 (30) 386 2070

Ügyfélfogadás:

H-Cs: 8.30 - 17.00
P: 8.30 16.00 
 
1027 Budapest,
Bem rakpart 50. I/1.
Margit híd budai hídfő
központi iroda, cégiroda

további irodáink:

1063 Budapest,
Szinyei Merse u. 10.
székhelyszolgáltatás
 
1027 Budapest,
Bem József  u. 6.
székhelyszolgáltatás
 
az irodák ügyfélfogadása:
H-Cs: 8.00 - 16.30
P: 8.00 15.30

2724 Újlengyel,
Petőfi Sándor u. 48.
székhelyszolgáltatás
 
az iroda ügyfélfogadása:
H-Cs: 8.00 - 16.30
P: 8.00 15.30

1173 Budapest,
Pesti út 237.
könyvelés

1055 Budapest,
Kossuth Lajos tér 18.
profi pályázatírás
Székhelyszolgáltatás szerződéskötés bármely  ügyvéd előtt,  az ország több ezer pontján.
 
    
Számíthat ránk mindenhol.


Cégünk pénzügyileg stabil vállalkozás az Európában piacvezető Bisnode cégminősítő szerint is. Megkaptuk tőlük az AA-s minősítést, melyre a magyar vállalatok 1.75%-a jogosult...


  
Cégalapítás menete 2019-ben
 
- Kapcsolatfelvétel telefonon, időpont egyeztetés

- Adatlap küldés ügyfélnek, szövegszerkesztővel történő kitöltés, visszaküldés   e-mail címünkre

- Személyes megjelenés, konzultáció

- Iratok aláírása

- Cégbíróságra történő beadás

- Cégbírósági bejegyzés

- Végzés kézbesítése, telefonos értesítés

- Banknak e-akta küldése

 

 

Társaságok iratmintái
 
  Egyszemélyes kft alapító okirat
  Kft társasági szerződés
  Bt társasági szerződés
  Egyszemélyes zrt alapító okirat
  Zrt alapszabály


100 millió feletti adótartozók székhelyszolgáltatást nyújtó cégekre bontva......
2013.11.10 17:04:12


Néhány hete megérkezett a régóta várt 100 millió feletti NAV-os adóslista, melyet több nagy internetes portál már felületesen közölt, kihagyva az esetleges következtetéseket. Szembetűnő, hogy ezen a listán mennyi székhelyszolgáltatást nyújtó cég székhelycíme alatt futó vállalkozás található. Korábban már közreadtuk a nagy adótartozók székhelyszolgáltatókra lebontott listáját, most is ezt tesszük, a végeredmény megdöbbentő.

Az elemzés előtt, íme az aktuális székhelyszolgáltatók címeire lebontott nagy adóslista, a legnagyobb székhelyszolgáltatást végző három cég esetén a korábbi lista eredményeit is leközöljük piros színnel és halvány sárga színnel, a friss adatokat a kék oszlop szemlélteti:

székhelyszolgáltatást nyújtó cégek és legnagyobb adótartozók száma - forrás: NAV

A grafikonról leolvasható, hogy a Gross székhelyszolgáltatás  NAV-renoméja a legjobb, a legfrissebb adatok szerint csupán két adózó lépte túl a 100 milliós határt. Ehhez kísérő információként hozzá kell tenni, hogy a Gross Irodaház Kft. a székhelyszolgáltatási szerződések megkötésének darabszámában a második helyen áll Magyarországon, így még jobban kidomborodnak a különbségek, és nem arról van szó, hogy azért ilyen alacsony a nagy adótartozók száma, mert az általunk nyújtott székhelyszolgáltatás nem vonz senkit.

A negatív listát a Céghmester és a Logosz székhelyszolgáltatása vezeti. Ezen két cég esetében külön színnel jelöltük az előző 100 millió feletti adóslista adatait is. A Logosz (Stúdió, Elegant, - millió cég) esetében a növekedés a legerősebb, ők 46 %-al több 100 millió feletti adótartozót tartanak székhelyeiken, mint néhány hónappal korábban, ez a növekedés a Céghmesternél 15 %-os, a még ezt is megelőző időszakhoz képest a Logosz 133 %-os (!!!!!), a Céghmester pedig 100 %-os  növekedést produkált. A Gross székhelyszolgáltatás esetében ez a szám negatív, korábban öt ilyen 100 millió feletti 180 napos adótartozó volt megtalálható, melyből lett három, majd kettő, mi vagyunk az egyedüliek, akiknél ez az együttható csökkent, miközben a megkötött szerződéseink a piacon a legnagyobb mértékben növekedtek.

A Gross Irodaház Kft-nél figyelünk arra, hogy a velünk szerződött cégek a lehető legnagyobb biztonságban legyenek, figyelünk arra, hogy székhelyszolgáltatásunk megfeleljen maximálisan a jogszabályok elvárásainak, szoktuk mondani: „még tanúként sem szeretnénk bemenni egy hivatalba sem” – még a gyanú árnyékát is el akarjuk hessegetni pozitív, NAV-konform hozzáállásunkkal. Igenis lehet tisztességesen székhelyszolgáltatást üzemeltetni, igenis lehet kontrollálni a szerződő cégeket, nálunk az első számú szempont – és ezt sokadszorra hangsúlyozzuk – a biztonság, a velünk szerződött cégek biztonsága. Milyen biztonságban vannak azok a cégek, akik olyan székhelyszolgáltatóval kötnek szerződést, mint a Logosz, aholis a 100 millió feletti adótartozók növekedése 133 %-os, ahol az első rendű szempont a minél több szerződéskötés, függetlenül attól, hogy az illető akarja-e fantomizálni a cégét vagy sem, a zavarosban viszi a cégét, esetlegesen adót csal vagy sem. Nyilván 100 millió feletti adótartozás esetében, ha egy székhelyszolgáltatóhoz viszik a céget, miközben cégátvétellel "átadják" azt egy befektető "üzletembernek", a NAV és rendőrség a legtöbb esetben eljárást indít, vagy fog indítani.

megbízható székhelyszolgáltatás a Gross Irodaház Kft-től, nem mindegy kikkel van egy helyen cége székhelye!

A Gross Irodaház Kft. nem köt kritikus, magas kockázatú ügyfelekkel szerződést, ezért minden velünk szerződő ügyfél nyugodtan alhat. Azok a cégek, akik olyan székhelyet nyújtó cégekkel szerződnek, amelyek néhány hónap alatt megduplázzák a  számillió forint feletti adótartozói szerződésállományukat nincsenek biztonságban, hisz a tömeges 100 millió forint feletti adótartozói szerződéskötés szúrja a NAV szemét, eddig majd' minden ilyen esetben előbb vagy utóbb büntetőeljárás indult, és elmarasztaló ítélettel a büntetőbíróság jogerősen kimondta ezen ügyletek jogszerűtlen voltát, a rosszhiszeműséget, a szerződést kötő feleket pedig elítélve hozzácsapva esetlegesen az ellenjegyző ügyvédet, aki futószalagon végezte ezt a tevékenységet.

A rosszhiszeműség-jóhiszeműség bináris kérdésére a pozitív NAV-kompatibilis választ a Gross Irodaház már kezdettől fogva alkalmazza, lehet szűrni, innéttől fogva egyetlen olyan székhelyszolgáltatást nyújtó cég sem hivatkozhat arra, hogy jóhiszeműen járt el a szerződéskötéskor, ahol akár 100 %-ot meghaladóan emelkedik a nagy adótartozók száma, akkor amikor máshol, körültekintően eljárva furcsamód csökken ezen ügyfelek száma.

Nem kifogásokat kell gyártani, és sokszor bűnözőkkel együttműködni néhány tízezer forintért, eladva ezzel a többi ügyfelünk NAV-renoméját, mint Júdás Krisztust.  Nézzük meg a számokat, amelyek a NAV asztalán önmagukért beszélnek.

A végére pedig érdekességként: átlagosan a 100 millió feletti adótartozók esetében 200 milliós adótartozással számolva (a konkrét adótartozás összege nem publikus, ezért becslünk) - a Logosz 14 milliárd forint adótartozással rendelkező nagy adótartozót fogadott be, a Céghmester pedig 16.4 milliárdot, néhány hónap alatt a Logosz 4.4 milliárddal növelte, a Céghmester pedig 2.2 milliárddal. Mindezt tették néhány tízezer forintért. Ez eredmény és növekedés a javából.

"Gross székhelyszolgáltatás - biztonságban, jogszerűségben az élen".  

 

>>> SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁS MEGRENDELÉSE >>>

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


 


© 2010-2015. Minden jog fenntartva.  Gross Cégcsoport   e-mail: info@topcegalapitas.hu

Oldal tartalma: CÉGALAPÍTÁS 2015, kft alapítás, kft alapítása 2015, cegalapitas, bt alapítás, cégmódosítás, kft alapítás feltétele cégalapításkor, székhelyszolgáltatás Budapest, székhelyszolgálat Budapest, cégadásvételek koordinálásával foglalkozik a weblap. Cégalapítás székhellyel, székhelyszolgálat,ingyenes cégalapítás. Cégalapítás 12.900+ÁFA, Kft alapítás 12.900, Cégmódosítás 17.900 FT, illetve ingyen cégalapítás. MAGYARORSZÁG LEGLÁTOGATOTTABB CÉGELJÁRÁSI, CÉGALAPÍTÁSI OLDALA. Könyvelés vagy székhely választása esetén INGYEN CÉGALAPÍTÁS!